Det här blir tillräckligt brödigt för att vara gott även om man inte skulle äta enligt LCHF - med lite frön och morot i så blir det dessutom väldigt saftigt. Funkar bra att rosta! |
Mitt kesobröd
Mixa:
250 g keso
6 ägg
Rör ihop:
2 msk fiberhusk
2 msk bakpulver
1 dl kokosnötsmjöl
1 dl mandelmjöl
1,25 dl fibrex
0,75 dl pumpafrön
0,5 dl solrosfrön
1 riven morot
4 msk kokosolja
1 tsk salt
Platta ut till 12 runda mackor (ca 0,5 cm tjocka). In i ugnen på 200 grader i ca 12 minuter.
Kvällens efterlängtade kvällsmat - ekologiskt Roiboste (min favorit från ICA - mangostan youghurt), en LCHF macka och en skål kvarg och hallon. Gott! |
Kvargen är verkligen en räddare i nöden när man är lite lätt sötsugen och hungrig - mycket protein och inte så mycket kalorier, men det mättar väldigt bra. Gott att blanda ner lite vaniljprotein med! |
Inga kommentarer :
Skicka en kommentar