tisdag 25 januari 2011

Äntligen något att se fram emot!

Nu har vi bokat sommarens semester!

Det blir ingen långresa utan vi kommer bila till Danmark med pojkarna. Det känns lite lagom långt med en förmodligen lagom kliig 1-åring och en MYCKET pratsjuk 4 åring. Vi kör via Göteborg och tar färjan till Fredrikshavn och kör sedan ner mot Legoland nånstans (Kolding tror jag staden hette).

Det blir 6 övernattningar på 4-stjärnigt hotell, besök på Legoland och förmodligen Lalandia med om vädret tillåter, så vi ska nog sysselsätta oss och barnen =)


Det finns en liten pool på hotellet med, om nu vädret inte tillåter bad ute vid havet någon dag. Bilden är från hotell Comwell Kolding.

Helt otroligt så mycket bättre livet känns när man har en bokad rolig händelse att se fram emot! Men för att inte väntan ska bli alltför lång så funderar vi på att försöka få ihop till en cocktailfest lagom till senvinter/våren med - det största "hindret" är att vi måste se till att passa ihop något datum med mina föräldrar så de kan vara barnvakter, men sedan ska vi slänga ut lite inbjudningar tänkte jag =)

Nu ska jag ta och plocka disk (igen) eftersom det på något sätt ALLTID är fullt i diskmaskinen.

4 kommentarer :

 1. Anna i Mossahus =)25 januari 2011 10:23

  Låter underbart!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Vi ska med till Legoland men har inte nestämt när än... :) Tipsar om en tävling hos mig http://mariasdagbok.blogspot.com/2011/01/tavling_25.html

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt inte varit där innan, åtminstone inte som jag kommer ihåg. Men det borde väl passa de stora barnen bra eller?

  SvaraRadera
 4. Anna i Mossahus =)26 januari 2011 11:02

  Jag har hört att legoland inte är så "kul" och mest bara dyrt!

  SvaraRadera