söndag 23 januari 2011

Hurra, hurra, hurra, hurraaaaa!

Äsch, kände verkligen att luften gick ur mig lite i fredags, men idag är det ju söndag och dags att ta nya tag =) Igår var vi dessutom och hälsade på en väldigt söt "ny" bebis (3 månader hade hon hunnit bli, det lilla pyret) och träffade lite tjejkompisar, det var väldigt trevligt.

Idag är det makens födelsedag, nu fick han iofs alla sina paket igår eftersom vi ska åka och bada idag så fort vi nu kan komma iväg på morgonen. Vi siktar på att åka 9, men jag gissar att klockan hinner bli minst 10... Han får dessutom sovmorgon så just nu är jag själv uppe med mina båda morgonpigga barn (de har varit vakna sedan kl 6...), men alldeles strax är det dags att förbereda lite födelsedagsfrukost. Har frågat om han ville ha tårta, men det ville han inte (se, det är inte ens svårt att ha karaktär med LCHF) så vi får väl kanske göra lite chokladmousse till efterrätt till kvällen istället.

Badet vi ska till idag ligger i Skövde, har hört att det ska vara fint, roligt att inte minst varmare än rosenlundsbadet, där både jag och Oliver fryser rumpan av oss efter en kvart.


Att bada är ganska kul om man inte fryser, och det ska bli kul att göra något med bara Oliver så han får lite extra uppmärksamhet med ibland. Lukas ska ha det bra hos mormor =)
Bilden är lånad från Arena Skövde.

Ah, vi hade ju förresten invägning i går, jag hade stått still på vikten men blivit av med lite centimetrar, men maken hade tappat 2 kg till! Totalt 5 kg på 3 veckor för honom, verkligen inte illa!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar