söndag 2 september 2012

Mer det ena än det andra

Igår var jag på vinshopping. Jag tror jag har förklarat det innan, men i korthet är det som en vanlig shoppingrunda, fast man dricker så mycket vin man kan under tiden - på det sättet blir man åtminstone i teorin både snyggare och mer köpbenägen ;-)

8 pers var vi, mest jobbarkompisar, och så vår praktikant Alice som gjorde ett välkommet gästspel! Alla kunde inte vara med hela svängen runt, men 6 st var vi nästan hela dagen. Vi började med hotelfrukost (jättegott, önskar man kunde äta det lite oftare. Helst utan att bo på hotel i samband.) och började sedan knata runt i alla butiker vi kom över, förutom de flesta större kedjorna (ok, vi tog HM med, men det var för att det inte bara var jag som hade tomt i plånboken). Ungefär hälften av oss hade lite tunna plånböcker så vi shoppade inte så mycket, men minst en i sällskapet gjorde nog ganska många fynd (det var den enda killen i sällskapet med, så det var lite kul).

Så, vi shoppade, drack vin, shoppade, drack vin och sen avslutade vi (dessvärre med tanke på den usla servicen) på Twin (som ju har ett så bra läge, skitirriterande) med lite lättare tilltugg. Därpå blev vi lite spontaninbjudna till vännerna i Tenhult, och det var nog trevligast på hela veckan =D

Så, mina erfarenheter från vinshoppingen får följande betyg (1-5, 5 bäst)
alkohol - 3
nöje - 4
motion -1
kostnad - tja, det varierade ju. Det enda jag shoppade var en tröja från HM för 150 kr, men det fanns ju tillfälle att spendera ganska mycket mer med.

Nästa gång (för jag hoppas det blir ett återkommande fenomen) ska jag försöka spara ihop till en shoppingbuffert i förväg!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar