tisdag 26 juli 2011

Bara ett år till nästa gång

Åh det var skönt med lite lugn och ro igår på jobbet. Ungefär fram till frukosten, sen började jag såklart längta hem till mina goa ungar.... Aldrig är man nöjd va? Idag verkar det dessutom bli fint väder, och här sitter jag på jobbet och fryser i en extravarm kofta =( Det är i alla fall skönt på sommaren att det är ljust länge när man kommer hem, så man hinner umgås lite med familjen då.

Sen hjälper det ju inte jobblusten att vi bara är 3 st av ordinarie ca 100 på jobbet - att veta att resten har semester är säkert jätteroligt om man är helt osjälvisk, men det är inte jag så jag är lite avis ;-)

I går började vi i alla fall planera vår sommarfest lite närmare, vi blev mer och mer entusiastiska både jag och gubben och har nu hittat på en massa roliga saker - hade velat vara gäst jag med ;-) I alla fall är det ju alltid bra med fler idéer, så har du några tips på roliga "vuxenlekar" så får du gärna lämna en kommentar!

Visst ja, jag var lite pretto igår (har vissa läsare som visst tycker att min blogg är väldigt pretto - inga namn nämnda men det ryktas att han heter Glenn) och satte upp en massa nya foton på vår fotovägg. Har gått och haft dåligt samvete i lite över ett år över att vi bara har en massa bilder på Oliver och inga på Lukas, men nu så! Det blev väldigt bra, om jag kommer ihåg ska jag fota och visa. Hade dessutom beställt en fotobok på Lukas första år och den blev jag VÄLDIGT nöjd med! Ska helt klart beställa fler sådana, mycket smidigare än att hålla på och klistra in fotona själv, så då kanske det blir gjort för en gångs skull...

2 kommentarer :

 1. När vi var på 30års fest hade de sådana här lekar:

  Bind en banan i byxorna och slå en apelsin från start till mål.. SKITSVÅRT!

  Vem som kan gillra 5 musfällor fortast..

  Vem som kommer närmast 1 meter när man klipper av ett snöre/rep..

  4 pers uppdelat i 2 lag (eller 2 och 2) ska packa in ett paket - men får bara använda en arm var.. Snabbast och snyggast paket vinner..

  varsin hög med plastglas - den understa ska markeras. Sen jobbar man med att ta den översta under osv..

  Vem som kan tömma en läskburk/ölburk och sen balansera den på kanten.

  tror det var alla..
  Men så finns ju den där klassiska: pricka pennan ner i flaskan..

  Hoppas jag kom med nåt bra=)

  SvaraRadera
 2. Tack, vilka bra tips! Mycket roliga lekar där ju =)

  SvaraRadera