onsdag 27 juli 2011

Kan man köpa det på blocket?

Ok, nu efter semestern har jag och en jobbarkompis bestämt oss för att bli av med 5 kg vardera. Det är de där sista tråkiga kilona som ligger och skvalpar runt magen som ska bort är tanken. Jag gissar att jag och kollegan kommer köra väldigt olika "dieter". Han tror på kalorier in - kalorier ut, men jag kommer helt klart köra på LCHF. Det är den enda dieten där jag sluppit vara hungrig hela tiden, och om jag överhuvudtaget ska kunna hålla uppe någon form av karaktär (om någon har lite till övers får ni gärna skicka det häråt) så är det det som gäller.

Däremot har jag ju lite dåligt tålamod med, det måste hända något ganska snabbt, så jag ska försöka gå ut och gå så mycket som möjligt tänkte jag. Kanske gå hem från jobbet, det är typ 7-8 km tror jag, hoppas att det ger det hela en extra skjuts. Har någon kanske något annat bra tips om hur man får lite mer fart på viktnedgången?

Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra, egentligen ska vi inte börja förrän om 2 veckor, när han är tillbaka från semestern, men samtidigt har vi ju fest nästa helg och det vore ju inte dumt att kanske hinna bli av med 1 kg i alla fall.... Kluven!

Så, varför skriver jag då ut det här? Jo, det är ju lite svårare att fuska om alla vet om det....

1 kommentar :

  1. cykla till och från jobb kanske, det ger oxå bra motion..

    SvaraRadera