onsdag 20 juli 2011

Gräsfläckar fick jag med...

Eftersom det skulle bli fint väder idag så försökte vi igår planera in något roligt att göra idag, som hela familjen skulle tycka vara kul. Men det är ju helt sjukt svårt här i Sverige!!! Skara sommarland - nja, Oliver är nog lite för liten, Liseberg - aldrig mer under högsäsong (dessutom Gothia cup), Astrid Lindgrens Värld - asdyrt och lite långt bort för en dagstur... Ja ni förstår ju själva, det är inte alltid så lätt.. Vissa saker går ju bort pga Lukas med, tex åka och fiska i Bunn - går ju inte sätta honom i en båt, flytväst eller ej, han skulle ju kräla sig ut i vattnet på nolltid!

Det slutade i alla fall med att vi åkte till Hjo en sväng, och det blev riktigt mysigt. En stunds lek i stadsparken, våffla med glass i hamnen, titta på båtarna, bada lite och så sist men inte minst åkte vi till bisonfarmen en liten bit därifrån. Det var en liten kul omväg, vi åkte på bisonsafari (ja alltså, vi drogs runt i en stor kärra av en traktor och en tjej guidade), det var riktigt coolt att se hur stora de var på nära håll! Köpte en liten bit ryggbiff på bison med, ska nog äta det i morgon, det ska bli kul att se hur det smakar =)

Nu när vi kom hem var det dags igen - jag har spenderat kvällen på alla fyra. Det är lite segt innan man satt igång, men när man väl fått upp farten brukar det vara ganska skönt och avkopplande. Det var ett tag sen med, så det tog faktiskt ett par timmar, men nu är alla landen rensade! ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar