torsdag 20 december 2012

Mot strömmen

De flesta människor jag känner har en viss tendens att kanske plocka på sig ett kilo eller så runt jul, men av någon anledning är det (nästan) alltid den enda tiden på året när jag har en möjlighet att kanske gå ner ett kilo istället. Teoretiskt så gillar jag julmaten, dvs jag gillar de olika beståndsdelarna, men dels blir jag väldigt, väldigt fort trött på den och dels blir det liksom för mycket när allt är på en gång. Julgodis och sånt gillar jag inte heller, det enda jag kan äta lite av är en rocky road på mörk choklad och jordnötter, allt blir för sött och sliskigt.

Jag är rätt glad över det här, även om nu folk har en tendens att bli lätt irriterade när man berättar det, men då ska man ju oxå komma ihåg att övriga 11 månader om året är det det omvända förhållandet som gäller...

När det gäller träning så har den fått lite fart igen efter alla sjukor, kickboxingen blir fortfarande "bara" två gånger i veckan pga att maken ska hinna träna med, men jag har hängt med en kompis och tränat på gym lite med, och åtminstone så här i början känns det som det ger ganska snabb effekt. Har jag bara bra sällskap och coaching verkar det faktiskt som om det till och med kan vara ganska roligt att gymma =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar