onsdag 13 november 2013

Snor, snor, massor av snor

Idag har det varit en VAB-dag här hemma. Det är Lukas förkylning som sakta men säkert förvärrats, så det fick bli en vilodag hemma. Eller tja, vilodag för honom, jag har haft full upp! Först blev det en promenad runt Järstorp med Lukas i vagnen och mamma som sällskap, sen lite goda våfflor efter vi hämtat Oliver i skolan. Har dessutom ÄNTLIGEN hunnit städa här hemma, efter allt fixande med hallen o annat har det hunnit bli minst sagt skitigt här, och det är sååå skönt att få det rent nu när allt är klart!

Hur morgondagen blir vet jag inte än, vi får försöka avgöra statusen på lilleplutten i morgon bitti, men det lutar väl åt att han behöver få ta det lugnt minst en dag till för att hinna bli bättre.

Lukas är förresten oväntat tålmodig - tex älskar han verkligen att pussla, och löser utan problem de lite större pusslen (typ 25 bitar) som är Olivers, helst flera gånger dessutom. Men det är klart, det är ju lättare när man är själv hemma utan en storebror som gör en massa intressanta saker man inte vill missa. Fia-med-knuff är en annan favorit, fast det är lagom att gå med EN gubbe runt, tycker vi nog båda!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar