tisdag 5 juli 2016

Mina bästa, lite dyrare, sommaraktiviteter!

Vissa dagar vill man kanske göra något extra, speciellt om man spenderar större delen av sommaren hemma, och då finns det ju faktiskt massor med aktiviteter (även om de flesta blir bäst med lite fint väder).

Klättra. Hyr en instruktör eller följ med på ett "prova på" pass och testa utomhusklättring. Alla klarar det, det är fantastiskt kul och dessutom växer självkänslan en bit när man kommit upp!Paddla kanot/kajak. Inte så värst billigt, men man kan tex hyra kajak vid Kyrkekvarn och paddla nedströms i Tidan (är det väl va?) och sedan bli upplockad med bil efter ett par timmar. Roligt och lyxigt att inte behöva paddla tillbaka!Åk till en nöjespark. En solklar favorit för hela familjen. De bästa parkerna hittar du i Tyskland, men varför inte göra det till en minisemester över ett par dagar? I norra Tyskland hittar du till Hansapark och Heidepark. Vill man hålla sig i Sverige har du ju Liseberg, Gröna Lund eller kanske Skara sommarland....
Ha en kräftskiva. Fiska och koka egna kräftor och bjud in alla goa vänner på kräftskiva!Åk till en skjutbana. Det finns "prova på" när det gäller en mängd olika aktiviteter, tex vore det väl grymt kul att testa pistolskytte eller bågskytte?
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar