tisdag 20 maj 2014

Tatueringsplaner

Maken håller ju på och jobbar med sin tatuering, en sittning konturer och en med färg gjorda, och en till med färg kvar. Det är ju inte utan att man blir sugen, för 1000:e gången eller så! Mitt största problem är att jag är så himlans ombytlig, men nu känner jag att jag nog håller på och landar i något som känns "rätt"... Jag håller på och samlar på mig mina favoriter på pinterest, ni kan se alla mina pins här.


Det är något åt det här hållet det lutar åt, fast jag vill eventuellt ha fjädern mer ut på axeln så att fåglarna även kan flyga framåt nyckelbenet lite.

2 kommentarer :

  1. Har en kompis som har väldigt många tatueringar och han tycker det är fånigt att hålla på och tänka att det ska kännas "rätt" att man inte ska ångra sig osv. Tyckte han var helt idiotisk först när han sa det. Han har heller ingen tanke bakom sina tatueringar, de betyder ingenting. Det är bara motiv han gillar liksom. Och jag börjar fatta grejen. Man kommer förmodligen inte ångra ett motiv eftersom det var något jag gillade DÅ. Bara kör!

    SvaraRadera
  2. Ja det känns lite som om jag har kommit dit med! Nu verkar det ju dessvärre som att man helst inte ska sola på sin tatuering på 2 månader, så det får bli efter sommaren... jag som hatar att vänta!

    SvaraRadera