söndag 15 maj 2016

En helg i Skåne

Nu i helgen var det dags för barnens kusinträff, vi åkte ner för att träffa makens syster med familj i Skåne, och dit kom också hans bror med familj. Systern bor i en fantastiskt fin Skånelänga, som låg precis i utkanten av Löddeköpinge, med hästar och åkrar som enda grannar.


Vi hade jättetur med vädret, egentligen låg väl tempen runt ca 13-14 grader, men i ett soligt söderläge helt i lä var det som en normal svensk sommardag. Så skönt! Och galet vad vackert det är med alla rapsfält....

Barnen hade jättekul över att få träffa kusinerna, och våra pojkar var väldigt förtjusta i grannens 8-månaders hund Kasper. Liiiite läskigt, men mest kul med hund, om du frågar barnen. 

För övrigt så har vi mest ätit galet gott (Muurika med gasol, insåg den här helgen att man borde verkligen ha en sådan) och druckit en massa gott där till. Sjukt lyxigt att grabbarna fixade hela middagen OCH lunchen dessutom!
 
 Köttfärssås och färsk pasta till lunch och sen en fantastisk paella till middag!

Idag blev det en sväng till ett lekland för att barnen skulle få springa av sig innan bilresan hem, så nu är vi mest väääldigt trötta och sega.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar