lördag 18 september 2010

Vad var det vi pratade om?

Ikväll ska vi iväg till en kompis med familj på lite mat, ska bli fantastiskt trevligt! Älskar att komma hemifrån lite, äta lite god mat och prata. Fast det senare blir väl tyvärr lite lidande med båda barnen med.

Det kan nog vara det jag saknar mest, att få prata lite vuxenprat utan att avbryta varje mening med nåt som barnen gör/inte gör/inte får/pratar om. Ni vet, så inte varje konversation låter så här:

" Så, ska ni gå och - nej Oliver, du får inte glass nu - rösta eller har ni redan - ja, vi ska åka och bada imorgon - gjort det i förväg? "

Jag är faktiskt lite orolig för att när väl barnen har vuxit upp så har man tappat all förmåga att prata med andra vuxna. Eller så kommer jag bli en av dem som pratar för sig själv, känner redan att jag börjar bli sån, kanske därför jag bloggar? ;-)

7 kommentarer :

 1. Anna i Mossahus =)18 september 2010 18:34

  Hej. Jag fann din blogg via Ketchupmamman och måste få säga att det är en fin blogg. Jag har sj. nyligen blivit mamma till en 3 månaders pojke så det är trevligt att ibland få läsa lite mammabloggar. Din är dessutom lättläst och inte så sammanpressad som många blir=)

  Min blogg är tyvärr låst pga tidigare otrevliga incidenter....

  SvaraRadera
 2. Åh, men tack Anna, vad kul att höra att du gillar bloggen! Men vad hände med din???

  SvaraRadera
 3. Anna i Mossahus =)19 september 2010 16:39

  Otrevliga kommentarer är vad som hände med min blogg, så jag byta adress och låste den.

  SvaraRadera
 4. Anna i Mossahus =)21 september 2010 11:24

  Ja, det var inte kul alls.. De kritiserade mig innan jag skulle bli en mamma bl.a, så det tog ju lite hårt. Man vill ju inte ta åt sig, men man kan inte rå för det helt enkelt när man har ett lågt sj.förtroende.

  SvaraRadera
 5. Folk är väldigt konstiga ibland. Hoppas det går bättre för dig nu med nya bloggen då!

  SvaraRadera
 6. Anna i Mossahus =)22 september 2010 14:54

  japp, en del bättre då inga oinbjudna kan ta sig in och läsa;) Men det är trist att man ska behöva låsa eg... Men jag är dålig på att ta emot skit=/

  SvaraRadera