tisdag 21 september 2010

Mormor är starkast i världen!

Det absolut viktigaste i mitt liv är familjen, medräknat min mamma, pappa och bror såklart. Eftersom jag har turen att ha barnens mormor och morfar så nära OCH har turen att de är så otroligt engagerade i sina barnbarn så får jag mycket avlastning, barnvakt, hjälp och sällskap, trots att de jobbar båda två. Jag måste säga att jag står stum av beundran inför alla som inte har den hjälpen, för att inte tala om ensamma föräldrar. Helt otroligt! Jag är bortskämd med att kunna få lite egentid emellanåt, även om allas jobb gör att det inte blir så ofta, och Oliver speciellt älskar att vara hos mormor och morfar över allt annat. Tror faktiskt att han skulle flytta in där om han fick =)

Oliver konstaterade häromdagen att mormor minsann är starkast i världen, för hon orkar lyfta Lukas (?). Vilket iofs vi gör allihop (och bär runt på honom mest hela dagarna), men det verkade inte spela någon roll. Annars brukar det vara morfar som är starkast, och han, han kan LAGA saker. Ok, jag erkänner, leksaker som går sönder här hemma hamnar oftast i tvättstugan i väntan på att bli limmade eller så, men det är sällan de liksom tar sig vidare därifrån. Till slut ger jag upp och slänger dem. Men morfar, han tar sig alltid tid att laga dem och har därför något av en idolstatus för Oliver, helt förståeligt!

Morbror träffar vi tyvärr alltför sällan, han bor i Göteborg och jobbar heltid, så det blir inte så ofta som man vill. Men även han är lite idol, han spelar elgitarr (mycket coolt tycker Oliver) och så har han så många fina bilar som Oliver får leka med (sparade sedan morbror var liten, tas fram hos mormor och morfar).

Så, länge leve familjen - HURRA!

5 kommentarer :

 1. Vad skönt att höra att det inte bara är jag som har en laga-hög i tvättstugan... Hittade min laga-kläder-hög häromveckan och där var en hel del som barnen vuxit ur! :D

  SvaraRadera
 2. Hehe, ja det är både leksaker och kläder som hamnar där... Och inte bara barnens tyvärr, har även en hög med mina kläder som ska handtvättas - hinner/orkar aldrig med det heller!

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att ha ett så starkt band till sin familj!!

  Ta vara på det, var nöjd och var tacksam! Saknar dig!

  SvaraRadera
 4. Verkligen bra med stöd från de nära! verkligen en fin stål-mormor du har!

  SvaraRadera
 5. Ja du, hon går inte av för hackor hon!

  SvaraRadera