tisdag 11 oktober 2011

Blogg bloggeti blogg blogg

Gud vad less jag är på att bara skriva tråkiga saker om förkylningar, vattenkoppor och öroninflammation, men det känns som det inte händer nåt annat just nu, ja förutom att det är fullt ös på jobbet då.

Så, jag väljer att blogga om nåt helt annat, nämligen lite om bloggarna JAG läser =)

Ja först ut är ju bloggarna som tillhör folk jag känner - självklart Jossans blogg (hon är ju en av mina allra bästa vänner), och även Marias. Båda är ganska dagboksorienterade, men det är alltid roligt att läsa om folk man känner. Därför är det även kul att läsa Alice blogg, hon är praktikant hos oss på Elmia, nyss fyllda 18 och har en liten annan syn på livet än oss gamla slitna småbarnsföräldrar...

En av mina absoluta favoriter är ju den oslagbara Ketchupmamman, har ni inte läst hennes blogg så gör det! Helt klart en av de sakerna som gör att livet känns väldigt mycket roligare! Hon är en skön småbarnsmamma (eller ja, hennes barn är lite större än mina - hur länge räknas man förresten som småbarnsförälder???) som skriver om vardagliga saker med inte bara lite, utan en helt hink med humor.


Ketchupmamman har även gett ut en egen bok baserat på sin blogg, den skulle helt klart stått på min önskelista om jag inte redan läst hela hennes blogg. Ett par gånger, till och med.

Hos Stephanie kan man läsa om en familj som valt en lite annorlunda livsstil - de har just börjat ett liv i husvagn där de kommer åka runt över hela USA och sälja stämplar till scrapbooking! Hon är fantastiskt duktig på att fota dessutom, och det finns mycket fina bilder på hennes dotter på bloggen (såååå söt!).

Sen har vi de "snygga" bloggarna, Clara och Sanna Lund, båda skriver om mode, inredning och en del mat, men framförallt är det mycket fina foton. Helt klart värda ett besök!

Självklart kan jag inte låta bli åtminstone ett par kändisbloggar med, min favorit är 20-åriga (?) HanaPee som har en riktigt skön självdistans till sig själv, och den klart snyggaste headerna av alla bloggar jag läser!

HanaPee, med världens skönaste minspel!

Känner jag att jag vill förfasas över något extremt ytligt så skrattar jag gärna lite åt Kissie, och vill jag se något annat annorlunda kan jag titta in på Fookie. *host host*

Dessutom finns det en drös bloggar som jag tittar in på utan att följa dem, men jag kan ju inte skriva ett HUR långt inlägg som helst... =) Vad läser ni för bloggar???Länk

3 kommentarer :

 1. jag läser *länkar*
  http://vuxnamanniskorharintehamstrar.blogspot.com/

  http://fredrik.cafe.se/

  http://sadarlagomkul.blogspot.com/

  http://kennelflickan.blogspot.com/ *ny*

  Och så ketchupmamman, några bekantas och sen lite scrapbooking-bloggar =)

  SvaraRadera
 2. Vuxna människor har inte hamstrar läser jag ju med, missade den! Bra tips, tack!

  SvaraRadera