tisdag 18 oktober 2011

Lättar hjärtat

Aaaaahhhh, paus på jobbet, har sprungit som en tätting här på inflytten idag, men nu, i några minuter, verkar det vara lugnt. En stund kvar dock - till åtta blir det väl ungefär - men om man får pausa lite så här så känns det ändå ok.

Men det är rätt coolt ändå, vad "skönt" det är att blogga. Att bara tömma huvudet på de tankar som flyger runt, oviktiga eller viktiga, utan att bry sig om om någon tycker det är intressant eller inte, det är ju trots allt helt frivilligt att läsa så det blir ju inte samma sak som när man pratar med någon. Däremot är det ju mycket man INTE skriver om med, så klart, inte alltför privata saker och så, men ganska många gånger finns det så pass mycket saker som trängs i huvudet att det blir lite att skriva ändå. Ibland är det bara lite dagbok, men ofta är det bara just den här känslan av att det är SKÖNT att få ur sig det som gör att man verkligen vill skriva! Dessutom är det lättare att skriva än prata, ingen blir uttråkad (eller ja, det kanske ni blir, men då har ni nog slutat läsa redan innan ni kommer hit ner) eller kommer med åsikter som inte "passar" (haha, det lät lite fel, men ibland orkar man ju inte med olika sorters åsikter). Jag är värdelös på att prata om saker och är expert på att lagra det i mig i stället, men här blir ju åtminstone en 'liten' ventil. Det är ju egentligen sjukt egocentrerat att bara skriva om sig själv, det man själv vill och känner, men ibland kanske man behöver vara lite egoistisk...?

Se - nu känns det genast lite bättre igen, tankarna i huvudet faller på plats någorlunda, och de sista justeringarna inför mässan i morgon kan genomföras. Tack för att ni höll mig sällskap!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar