lördag 22 oktober 2011

Tack och lov att det bara händer en gång!

Usch, det här har varit en av de absolut värsta nätterna i mitt liv! Stackars Lukas har vattenkoppor över hela sig, även uppe i huvudet, i händerna, på snoppen och troligen även i munnen.... Han har varit helt hysterisk hela natten, trots både alvedon, ipren och tavegyl. Dessutom har vi smort in typ hela honom med kylbalsam... Han har kliat sig och vridit sig och somnat nån minut för att nästa vakna och vara jätteledsen =( Jag hade nog hellre huggit av mig foten än att uppleva det här igen, det gör ont i hela kroppen när han är så ledsen!!! Just nu sitter han i ett svalt bad och leker, så för sekunden skriker han inte, men det är sällsynta ögonblick just nu...

Tidigare i veckan har det annars gått relativt bra, han fick vattenkopporna i tisdags ungefär, men de tidigare nätterna har han kunnat sova ganska bra. Verkar vara först nu när de lite lite smått börjar torka som det kliar som värst.

Känner mig inte vidare pigg efter den här natten direkt, det ser ut som om jag har blåmärken under ögonen ungefär, så nån tripp ner på stan blir det nog inte idag känns det inte som. Men det gör inget - bara det här går över på honom nu!!!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar