söndag 30 oktober 2011

Shoppinglycka!

Hade en otroligt trevlig lördag igår - först gick jag och en kompis på stan och shoppade lite för våra "sparade" pengar, jag hittade både en tunn kofta, en kjol och en klänning, och allt för under 700:- tillsammans! Kände mig sååå nöjd med det! Kjolen och klänningen hittade jag faktiskt inne på Indiska, händer nästan aldrig att jag hittar kläder där annars, men jag hade nog lite tur =)

Senare på kvällen bjöd vi några kompisar med familj på mat, ville egentligen laga lite "finmat", men för att det skulle funka rent logistiskt så blev det en lite enklare trerätters: förrätt med ruccola, torkad skinka och mango, varmrätt med ugnsbakade grönsaker, entrecote, och rödvinssås och till efterrätt blev det helt enkelt ett stort fat med en massa olika frukter (för att passa både viktväktare och oss som kör en lite "light" variant av LCHF.

På tal om det förresten, efter två veckor nu kunde jag inte riktigt hålla mig utan var tvungen och ställa mig på vågen, det var ca 1 kg minus så det kändes jättebra =) Just idag har det varit pest och pina eftersom jag har varit sötsugen, men annars går det rätt bra. Tror det får lite extra skjuts av träningen med, som tur är, jag är ju inte världens mest tålmodiga person...

Idag har det varit världens slappardag, vi har inte orkat laga mat eller göra nånting för den delen, det har bara blivit lek med barnen och lite spel med Oliver, väldigt väldigt skönt! Snart ska jag försöka mig på att klippa Oliver, snart dags att fota inför 5-årsdagen till tidningen, och han börjar bli rätt långhårig. Det brukar bli en hel del protester, men lite glass kan man ju alltid locka med... ;-)

PS, jag vet att det egentligen heter vattkoppor, men jag har liksom alltid sagt vattenkoppor så det hänger liksom med av bara farten ibland....

1 kommentar :

  1. Hej! Kul att få shoppa :) Jag saäger också VATTENKOPPOR ;)

    Kram Maria
    http://mariasdagbok.blogspot.com/

    SvaraRadera