onsdag 24 oktober 2012

Kalasfunderingar

Just nu händer ALLT känns det som. Eller ja, egentligen kanske det inte är så, men på jobbet har vi så mycket att göra att jag skulle kunna jobba till åtta varje kväll utan problem, hemma funderar/planerar vi att bygga ut huset, Oliver fyller år om mindre än en månad och dessutom vill man ju gärna hinna med lite träning för att må bra.

Min största fundering utanför jobbet är just nu vad vi ska ha för kalas för Oliver. Eftersom han fyller 6 år så har vi sagt att han får bjuda 6 kompisar, så det är inte hela klassen det handlar om, men ändå. Det vi har funderat lite på är badkalas (men då måste alla ha en förälder med sig, vågar inte ta ansvar för ett gäng tveksamt simkunniga sexåringar), UppTechkalas (fast jag tror han får ut mer av det om något år eller så),  bowlingkalas (han ska på ett på söndag) eller kanske ett discokalas (fick just tipset från min kollega). Men jag skulle bli jätteglad för fler tips, om någon har några!

2 kommentarer :

 1. Har faktiskt skrivit ner ett gäng festidéer! De flesta gäller egentligen vuxna, men jag hittade några som passar barn också:

  Piratfest
  Spökfest
  Fest med färgtema
  Alien-/Rymdenfest
  Maskerad
  Cowboyfest
  Askungens bal
  Strandparty
  Magifest
  Sportfest
  Cirkusfest
  Baklängesfest (skriv inbjudan baklänges eller spegelvänt på tackkort, bakochframvända kläder eller utochin, duka under bordet med glas och tallrikar uppochner, börja med efterrätt och avsluta med förrätt, en glasskula på varje tallrik och en uppochnervänd glasstrut uppepå, sätta grisen på svansen, baklängesstafett, hejdå istället för hej, hej och välkommen istället för hejdå, maten på stolarna och sitter på borden osv)
  Peter Pan-fest
  Familjen Flinta-fest

  SvaraRadera
 2. Oj jisses vad idéer du har samlat på dig!!! Skulle allra helst vilja slippa ha det hemma för det blir så mycket jobb, men om det blir hemma så var det ju hur bra idéer som helst - tack!

  SvaraRadera