fredag 5 oktober 2012

Rent allmänt bara

Oj, så var det fredag igen! Hur sakta en enskild dag än kan gå, så verkar i alla fall veckorna rusa iväg i en rasande takt. Kan väl inte bero på att man börjar bli gammal eller? ;-)

Det börjar bli väldigt vackert ute nu (ser ni vilken otrolig insikt jag har, det har nog ingen annan tänkt på). Hösten är nog faktiskt min favoritårstid, i alla fall innan alla löv hinner falla av och allt blir mörkt och grått. Men nu är det så sprakande, det är lagom kallt - man kan ha snygga kläder, stövlar och jacka utan att frysa ihjäl, det är full fart på jobbet och dagarna går ändå ganska fort. I början av hösten är det dessutom fortfarande mysigt att det blir mörkt på kvällen, så man kan tända ljus och dricka te, innan man hinner tröttna på det eviga mörkret...

Jag skulle nog kunna gå runt och fota vackra träd hela dagarna nu, speciellt när himlen är klarblå och temperaturen håller sig över 10 grader...
Har väl egentligen inget direkt att förmedla idag, kände bara för att småprata lite, och det är ju perfekt att göra här när =)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på till helgen, vore kul att göra nåt roligt för barnen... Förra helgen blev det ju Upptech, håller vädret i sig nu så blir det kanske korvgrillning i stadsparken om nån vill haka på (har inte kollat vädret för helgen än dock - håller mig hellre lyckligt ovetande).

Skulle ta ett foto på min nya scarves som jag hittade på Once i går för 169:-, men det blev hur skum effekt som helst?!? Helt oretuscherad/ofiltrerat... :

Jag ser lite allmänt mongo ut här, men här är i alla fall min fina scarves, lite som en amerikansk flagga =)

1 kommentar :

  1. Tycker det syns jättetydligt här precis hur lik Oliver är dig!

    SvaraRadera