torsdag 16 maj 2013

Sommarläsning

Haha, jag var nog lite trött när jag skrev rubriken igår....

Nu är jag rätt trött med, så jag tänker snart gå och lägga mig och läsa lite tror jag, speciellt som maken kollar hockey (klagar absolut inte på det för det är extremt sällsynt). Min läsplatta fungerar helt suveränt, har hunnit med 4½ bok sedan jag fick den för två veckor sedan - det har blivit en del Jack Reacher, och just nu skrattar jag gott åt Stephanie Plum i bok nr 16 av Janet Evanovich. Det är en av mina favoritserier, inget avancerat eller djupt på något sätt, men lättläst, spännande och väldigt, väldigt roligt! Perfekt när man bara vill ha lite verklighetsflykt en stund.

Har även fått tag i en fantasyserie som jag läst till hälften (det har varit väldigt svårt att få tag i de böckerna här i sverige) av Robert Jordan, den blir bra att läsa på semestern för den går nog loss på en sisådär 4000 sidor eller så. Sommar är ju även synonymt med deckare, men just nu har jag inga uppslag på bra sådana - är det nån av er som har det?

På tal om sommar så kändes det ju ÄNTLIGEN som om det skulle kunna bli sommar, från 10 grader i går till 20 grader idag! Superskönt, jag passade på att gå hem från jobbet - eller rättare sagt upp till stadsparken där jag anslöt mig till familjen som var där och lekte. Jätteskön promenad, men jag förvånades lite över att det var nästan tomt på hela vätterstranden, trots sol? Konstigt...

NU ska jag sova, gonatt!

2 kommentarer :

  1. http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?series=Jacob%20Colt

    http://www.bokia.se/sok/?q=cirkeln

    SvaraRadera