söndag 17 april 2011

Baby & Barnmässa

*PUH*

Det har varit en härlig helg, men nu är jag ganska trött! Idag var jag och Jossan på Baby&Barnmässan i Göteborg med de stora barnen. Det funkade riktigt bra mesta delen av tiden (förutom när Oliver gjorde illa sitt knä i en studsmatta) och vi hade det väldigt trevligt! Först när vi kom dit tänkte jag att "shit, det här går vi ju över på 30 minuter", men eftersom i princip varje utställare var intressant så tog det verkligen hela dagen!


Vi gick ut starkt och gick direkt på monter med House of Lola =) Jag var inte så nöjd med dagens val av tröja (jag har INGET att ha på mig) så jag shoppade lite raskt loss på en sån här tröja, fast grårandig:Därpå blev det omedelbart klädbyte, och sedan kände jag mig MYCKET lyckligare =D Hade definitivt kunnat spendera både mycket mer tid och pengar där, men jag ska ju på ett Lola-party framöver och då ska det komma nyheter dessutom, så jag höll mig. Där var det stopp på inköpen (förutom en söt träsköld till Oliver), men det fanns mycket att titta på, och en hel del roligt för barnen att göra! Det var oändliga mängder av ballonger, det var pysselhörnor, keramikmålande, plantering av krasse, sagoläsning, studsmattehoppande och säkert mycket mer som jag har glömt. Dessutom var Amy Diamond där, till Alice stora förtjusning, medans Oliver var klart mer tveksam till varför hon var nåt vidare intressant? Det blev ju inte bättre av att han nyss vridit till knät i en studsmatta heller, så vi satte oss en bit i från och hämtade oss lite.

Så, jag känner mig nöjd med både mässan och sällskapet, och även barnen verkade nöjda. Sedan var det ju lite extra kul att ta nya bilen till Göteborg med, känner mig väldigt nöjd med den!

I morgon är det jobb som gäller, så nu ska jag hjälpa gubben att röja lite här hemma. God natt!

3 kommentarer :

  1. Men, bilder på bilen då:)

    SvaraRadera
  2. Ja visst ja, det kommer i morgon! (lite mörkt att gå ut och fota nu...)

    SvaraRadera
  3. Tack för idag vännen! Det var verkligen roligt! KRAM

    SvaraRadera