fredag 3 februari 2012

Varning för bleka ben

Äntligen känns alla tillräckligt friska för att vi ska kunna ta trippen till badhuset i Skövde som vi planerat för sedan jullovet! Imorgon åker vi ihop med en annan familj, ska bli jättekul. Det är nog det enda badhuset jag inte fryser på, och som känns fräsch och roligt för hela familjen (inklusive oss vuxna).

Ikväll blir det lite fredagsmys med vänner, det blir opretentiöst med hämtmat - så skönt!

På jobbet är det full rulle nu, fast inte FÖR stressigt, så dagarna rullar på i makalös takt - det är helt galet att det är februari redan!? Samtidigt längtar jag efter vårens semester så att jag tror jag bli blå i ansiktet.. Eller så är jag bara blå i ansiktet för att jag är så blek att jag är genomskinlig, och inte blir det bättre av att det är riktigt svinkallt ute heller. MEN hellre detta än runt nollan och blaskigt...

Den här veckan har fått vara lite återhämtningsvecka efter förra veckans kräksjuka, så det har blivit en del fuskande med fika och så, men det tar vi igen nästa vecka =) Tränat har jag ju i alla fall gjort, så sååå illa har det inte varit. Igår var det dags igen, och jag och min sparringkompis fick lite kommentarer på att vi såg så himlans glada ut, men det är svårt att inte gå runt med ett stort leende när man är där. Ja dvs när man inte står och flämtar efter syre då.... Nu är lunchen slut, så nu blir det jobb en stund igen innan det är dags för fredagsfikat ;-)

2 kommentarer :

  1. Åh vad mysigt! Bra tips där med ett varmt badhus. Har ni varit på Borås stadsparksbad? Det tycker jag är riktigt bra! Skulle vilja åka till Örebro nån gång till Gustavsbergs badhus, det ser riktigt roligt ut på bilder jag sett!

    Trevlig helg på er!

    SvaraRadera
  2. Bra för mig att höra att även lchf-are kan få fika ibland ;)

    SvaraRadera