torsdag 1 mars 2012

Vi börjar känna oss hemma här...

Jaha, så var vi på akuten igen med Lukas. Tre dagar efter avslutad penicillin-kur fick han feber i natt igen, och efter vilan idag var han helt matt och apatisk =( ...

Nu vet de i skrivande stund inte riktigt vad felet är, så vi testar det mesta känns det som. Just nu känns han relativt ok och har inte alltför hög feber, men det är ju sååå tråkigt att sitta på akuten, både för honom och oss. När jag väl kan lägga ut detta inlägget är vi hemma igen, så då hoppas jag att vi vet mer!Uppdatering: Är hemma en kort sväng för att ta en dusch och hämta lite grejor - Lukas blev inlagd eftersom hans lunginflammation inte försvunnit som vi trodde med kåvepeninet utan blivit värre. Nu sover han (förhoppningsvis) och har fått dropp och antibiotika intravenöst. Vi hoppas att han bara behöver vara inlagd över natten, men vet inte så mycket just nu. Oliver är hos mormor och morfar. 

2 kommentarer :

  1. Stackarn,,, Massor av kramar till er,,,

    SvaraRadera
  2. Usch vad jobbigt. :-( Hoppas han blir bättre snart! Ligger han på akuten eller på barn? Hälsa min svärmor om ni är på barn. ;-)

    SvaraRadera