onsdag 28 november 2012

Muskler jag inte visste fanns

Hmmm, den här månaden blir det totalt minst 7 VAB-dagar - 4 för Lukas och 3 (minst) för Oliver. Lite typiskt att allt samlas samma månad (och helst just så det drabbar jul-lönen), men vad ska man göra. Det verkar i alla fall gå åt rätt håll för Oliver, lite mindre feber idag (bara 38 grader), men han har svårt att få i sig mat och mår illa om han äter för mycket (mer än 3 skedar) vid ett tillfälle. Inte på ett sånt sätt att det är magsjuka, men febern gör nog helt enkelt att det är lite svårt att äta för honom bara.

Däremot gillade han faktiskt maten idag, eftersom jag hade lite lugnt omkring mig (Lukas har ju varit på dagis idag) så passade jag på att göra köttbullar, nåt jag rätt sällan brukar ta mig tid till annars så där på vardagarna. Dessutom gjordes dem på ett alldeles speciellt kött - i helgen var jag nämligen och hämtade 30 kg hel-ekologiskt nötkött från en bonde utåt Ölmstad till. Han är helt självförsörjande och köper bara salt och kaffe, gården var jättefin och han var supertrevlig - vi fick klappa kalvar, titta på grisar, hästar och höns. Det är några kollegor som har handlat av honom tidigare, och den här gången fick jag vara med på ett hörn med. Är väldigt glad för det, för köttet var verkligen superfint!

Från det ena till det andra så hängde jag ju med min jobbarkompis till gymmet och testade på lite styrketräning - skönt att ha en guide, dessutom behöver jag ha nån som puschar på lite för att inte bara fuska. Trots att jag tycker att jag är ganska träningsvan så är jag inte alls van vid den här typen av träning, så idag har jag sån sjuk träningsvärk att jag knappt inte kan röra mig. Haha, jätteklantigt! Går som en stelopererad tant på en sisådär 95 år eller så... Tur att ingen ser mig här hemma ;-)

I morgon är det jobb igen för mig, då får maken vara hemma igen. Hoppas nu bara på att inte Lukas blir sjuk lagom till vi ska på glöggfesten i helgen (ta i trä och allt annat man kan göra)!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar