tisdag 27 november 2012

Planer för december

Just nu känns det som jag har en massa roligt att se fram emot, december kommer nog att springa förbi i rasande fart gissar jag.

Först ut är årets höjdpunkt - glöggfest hos bästa vännerna =) 14 st blir vi totalt, och alla tar med varsin del till ett enkelt julbord. Tradition sedan omkring 4-5 år tillbaka och det brukar bli fantastiskt kul, med lite lekar, spel, glögg och god mat!

Dagen efter har vi vår relativt nya tradition - att äta adventslunch ihop vi i familjen (dvs mina föräldrar och ev. min bror). Då äter vi julskinka och risgrynsgröt och fika på lussekatter, mums!

Därpå har vi först julbord med makens jobb, Luciadagen, på Västanå slott. Har aldrig varit där så det ska bli spännande att se hur det är =) Har inte träffat alla på hans jobb heller, så det blir med roligt.

Dagen efter det, en fredag, så har vi julfest med jobbet på hemlig lokal. Jag har varit med på 2 julfester innan och det har varit väldigt trevligt - hur den här blir beror oxå lite på vad som sägs på ett informationsmöte på jobbet på samma morgon, men vi får väl hoppas att det blir positivt.

Sen är det ju såklart allt annat som hör till julen, så nu finns det som sagt mycket att se fram emot!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar