måndag 5 augusti 2013

Den nya delen av huset

Här kommer lite bilder, nu glömde jag ju ta från utsidan, men vi är sjukt nöjda för huset ser liksom inte tillbyggt ut utan det ser ut som det varit så här hela tiden - det blev tom bättre proportioner på huset nu. Här kommer i alla fall lite bilder inifrån:

(bilderna är tagna för nån vecka sedan, så vi har fått mer klart sedan dess - sen är det lite rörigt med, det tar ett tag att komma i ordning)

Barnens nya rum - allrum eller TV-rum eller vad man nu kan kalla det, har fått en gul fondvägg i metallic mot soffan....
...och en fototapet från NY på motsatta sidan. Det här rummet blev 20 ggr bättre än jag trott, och barnen älskar det! Tyvärr så himlans svårt att fota så man får någon vettig överblick över det hela. 
Lukas nya rum har fått en orange metallicvägg...
...och en riktigt schysst fototapet med Blixten McQueen på andra väggen. 
I Olivers rum blev det dödsstjärnan - alla pojkars dröm verkar det som, av kommentarerna vi fått av manliga bekanta :) Oliver älskar det i alla fall!
 Det var en snabb fotosession, hörs mer i morgon, nu ska jag titta på True Blood!

2 kommentarer :

  1. vilken gul färg har du använt?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en gul metallic-tapet faktiskt, kommer inte ihåg från vilken tillverkare dock! Det är i alla fall samma leverantör som på den orangea metallic-tapeten, samt den silverfärgade.

      Radera