torsdag 23 januari 2014

Nästa gång blir det elvan

Herregud vad fort dagarna och veckorna går just nu, det är nåt som händer typ hela tiden, både på jobbet och privat! I går kväll var vi tex på Olgas hus och åt deras fantastiska crepes (ja, de har mer matiga galetter med, men allvarligt talat, hur går det att motstå dessert-varianten???).


Jag åt nummer sjutton, dvs en crepe med jordnötter och lönnsirap, och till det en skopa jordnötsgelato... Herregud, jag dog och hamnade i himlen en stund där!!! Kvällen avslutades med bio "Wolf on Wallstreet", en oväntat rolig och skruvad film, som tack och lov inte hade det där klassiska superamerikanska slutet som det kändes som det lutade åt ett tag. Kan varmt rekommendera den, även om 3 timmar film är väl långt för min smak!

Idag blir det "pass" tre av styrkelabbets fortsättningprogram, dvs knäböj och chins. Inte mitt favoritpass med tanke på tidigare nämnda knäböj, men det är bara att bita ihop och gå ner, så att säga ;-) Ikväll är det sparring, hoppas att få lite revansch från mitt skit-pass i måndags, vi får väl se vad mitt ben säger om saken bara!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar