måndag 5 september 2016

Sjukhelg och majsplockning

Den här helgen blev inte riktigt som det var tänkt - det var meningen att barnens kusiner med familjer skulle komma på besök, men eftersom Oliver feber och halsont inte gav med sig så fick vi ställa in. Vet inte riktigt vad det är med honom, för han är inte förkyld, men det verkar inte varit halsfluss i alla fall som jag trodde först. Idag är vi hemma med, men febern avtog igår så det är mest en återhämtningsdag, för han är inte riktigt sig själv än.

Trots lite feber så hade vi i går lappsjuka allihop, så vi tog en kort utflykt ut till Strands Gård för att plocka majs. Världens mest tacksamma självplock, 10 minuter så har du fyllt en stor kasse - passar både otåliga och barn superbra! Dessutom är ju grillad majs makalöst gott...

På kvällen blev det fisk i foliepaket, jag har verkligen underskattat det måste jag säga, det är ju grymt gott. Fisken för dagen blev Kummel, för övrigt var det (kokt) potatis, morötter, purjolök, citron och cocktailtomater. Toppa med lite dill och smör och krydda, såklart!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar