onsdag 9 mars 2011

Snacka om i-landsproblem!

Jag har sån ångest! Alltså jag tycker det här är skitjobbigt, på riktigt. Maken trodde jag skojade, men när jag beklagade mig för tredje gången så började han titta konstigt på mig. Så, vad är då detta oerhört viktiga beslut som ger mig sådan ångest då?

Jo, en klänning.

Ja, jag vet, det är helt sjukt, men jag måste ändå ta upp det. Grejen är att jag för ett tag sedan beställde världens finaste klänning från House of Lola, nämligen den här mörkgrå:


Så, det är väl egentligen inget problem i sig. MEN - idag kom det ut nyheter på House of Lola, och då finns DEN klänningen i ett rosa tyg, nämligen så här:

Och helt allvarligt så vill jag ha den med, för den var bara så JÄVLA SNYGG! Men jag har ju bara inte råd med båda, och nu måste jag på något sätt välja.... Den mörkgrå klänningen har jag inte fått än, så det finns ju en möjlighet att skicka tillbaka den och ta den rosa istället, men jag kan bara inte bestämma mig! Den rosa var ju mycket vårigare och gladare, men den grå är ju höst och vinterfin och kanske mer gångbar, eller är det tråkig?

HJÄLP MIG!

2 kommentarer :

  1. Anna i Mossahus =)9 mars 2011 21:03

    Den grå ser mer modern ut och den rosa ser något äldre ut... Sj är jag inte så förtjust i rosa, men ett plagg eller 2 i rätt rosa går bra^^

    SvaraRadera
  2. Den rosa var härligt försomrig! Men fråga mig igen i september så gillar jag nog den gråa bäst!

    SvaraRadera