söndag 19 juni 2011

Inte har han fått humöret av mamma i alla fall...?

I går morse fick jag nåt spattryck, så vi bestämde lite snabbt oss för att åka och bada med barnen i Skövde (Arena Skövde). Jag tror jag har sagt det förut, men det är verkligen ett riktigt bra badställe! Fräscht, varmt och roligt, med många rutschkanor. Lukas var ju med han med, och han älskar verkligen att bada - precis som storebror! Han plaskar, sparkar, viftar och älskar varje sekund, det är nog lättare att ta med honom någonstans och hitta på något än att stanna hemma, för då blir han bara gnällig och rastlös... Oliver hade hur kul som helst, och hittade snabbt några "kompisar" att tävla i rutschbanan med! (Och ja, jag hade oxå skitkul, de har riktigt roliga vattenrutschkanor!)


Jag hade trott att det skulle vara mycket folk, sommarlov och allt, men det var kanske en tredjedel av hur många som syns på bilden - helt perfekt!

Ja Lukas ja, otroligt så frustrerad han är nu! Tekniskt sett skulle han nog mycket väl kunna gå själv nu, men han är lite feg och blir RIKTIGT arg när vi försöker få honom att släppa handen! Det går inte lura honom med typ klossar heller, som vi gjorde med Oliver. Han gick för övrigt dagen efter han fyllt 1 år, så vi får väl se hur det blir med Lukas. Helst vill han att vi håller honom i händerna och går runt - HELA TIDEN - och så blir han vansinnig när han inte får gå dit han vill.... Snacka om att han har en egen vilja, den lille! Och det är inte så att vi underhåller det genom att han får som han vill hela tiden heller, men vi hoppas att humöret blir lite bättre när han väl går själv. Åtminstone borde lite frustration ge med sig då, fast jag gissar att vi kommer få springa efter honom hela tiden....!

Idag har vi varit hos ett par kompisar på lite fika, räknade ut att det nästan var ett helt år sedan vi sågs sist - helt galet! Nu ska jag snart göra lite lunch, blev galet sugen på pasta carbonara! Har inte ätit vare sig ris eller pasta sedan vi körde LCHF, även om jag inte direkt följer den dieten just nu, så det var riktigt länge sedan jag åt någon form av pasta.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar