fredag 3 juni 2011

Bättre än att börja gråta på bussen

Aaaaaaaahhhhh! Det är så härligt att jag nästan vill skutta fram när man kan gå till bussen 7:20 och det ändå är så varmt att man inte behöver jacka! Sen skuttade (och småjoggade lite snett) jag sista biten till bussen, och det var inte så skönt i benet, de kunde väl skrivit på lappen jag fick med mig från sjukan att man inte bör springa efter bussen? Annars är det nästan inte ens några blåmärken kvar, bara min fina stödstrumpa jag ska ha i typ 3 veckor till...

Ifall ni undrar HUR det kan vara så fint väder idag så är det ju såklart för att jag jobbar ;-P. Men det är lugnt, jag är inte bitter... Det är ju faktiskt roligare att jobba med när det är sol, det mesta blir ju roligare i fint väder.

På morgnarna när jag åker till jobbet (oftast buss) så lyssnar jag i princip alltid på Morgonpasset i P3. Alltså de är inte riktigt kloka, och det är en sån bra start på dagen att känna att det åtminstone finns NÅN där ute som är konstigare än man själv =) Fast det blir lite konstigt när man inte kan hålla sig utan helt plötsligt börjar garva högt på bussen.... Men å andra sidan kanske det får någon annan att känns sig normal - gött, då har jag ju gjort en god gärning idag!

Ikväll blir det bio - Pirates of the Caribbean. Jag älskar de filmerna, ren och skär underhållning =)

Kram till alla mina vänner som jag träffar alldeles för sällan!

PS, om det här inlägget blev lite lagom splittrat och spralligt så är det för att jag blir sån när solen skiner - sprallig och glad =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar