söndag 26 juni 2011

Midsommar!

Otroligt, för första gången sedan jag var liten har vi verkligen firat en riktigt ordentlig midsommar! Vi var utbjudna till Jossans och Daniels stuga utåt Lysekil för att fira, och det har varit fantastiskt kul! Visserligen bjöd själva midsommarafton mest på blåst och kyla, men i helgen blev det riktigt soligt och fint - med andra ord ganska klassiskt midsommarväder ;-)

Jag tänkte nog låta bilderna tala lite, om inte annat för att jag är riktigt trött nu och inte kommer orka skriva nåt vettigt i alla fall ... ;-)

På midsommarafton gick vi ner till havet och dansade runt en jättefin midsommarstång, tillsammans med oerhört mycket andra barn. Blåste däremot ganska ordentligt, men vi blev ju varma av allt hoppande!

Oliver och Alice var väldigt duktiga och hoppade (lite mer graciöst än sina mammor) runt stången.

Det blev lite hoppande från klipporna med...

...och lite jagande av vågorna vid stranden.

Blåsigt!

Lukas fick oxå vara med och dansa, väldigt populärt! Fast roligast var ju förstås att leka "undrar-om-jag-hinner-äta-den-här-snäckan-innan-pappa-tar-den".

På lördagen åkte vi en sväng med båten, sååå mysigt! Och barnen var väldigt söta i sina livvästar, även om inte Lukas var helt övertygad om att det var en bra idé...

Lite krabbfiske hann det bli med. Jossan, Alice och Tobbe badade dessutom (sviiiiiinkallt), men vi andra hade mer självbevarelsedrift än så! ;-)

Sist men inte minst så firade vi ju den här sötnosen på söndagen - 1 år!!! Och nu är det mindre än en vecka kvar till Lukas födelsedag, helt galet!


Nu var det väldigt skönt att komma hem, för hur mysigt och roligt det än är att vara borta så blir man lite trött av det. Speciellt när Lukas fortfarande inte går och därmed är extremt frustrerad när han ser att alla andra gör det, inklusive Isac.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar