tisdag 2 augusti 2011

Flygande start

(varning för prettoinlägg ;-)

Förra veckan startade jag ju mitt LCHF race mot de sista envetna kilona och det är mycket enklare den här gången eftersom man inte behöver tänka på vad man får och inte får äta (det lärde man sig ju sist). Dessutom har jag haft riktigt ont i axlarna, så jag har varit ute och gått en hel del, hmmm, förstår inte det, när man var ung (och vältränad) hade jag inga problem med axlarna, väldigt väldigt konstigt....

I alla fall var jag uppe på intersport i går för att köpa mig "banan"skor och hittade ett par för under halva priset, ett par rykä för 590:- som var jättesköna! Nu slipper jag hoppa runt i makens som är för stora.... Självklart var jag tvungen att premiärgå i dem i går och alltså det tar riktigt mycket i både vader, rumpa och midja! Det blir liksom att man rör mycket mer på höfterna med dem. Så - efter promenaden på ca 1h igår var jag helt skakig i benen, och i dag är min rump tämligen öm - helt perfekt!

Om jag nu ska berätta lite som inte handlar om mig själv oxå ( ;-) ) så har det ju varit kanonväder de här dagarna. Det är såååå skönt när man kommer hem från jobbet och dagen inte är slut! Vi har varit runt lite bland vänner, i några affärer och i helgen blev det ett spontanbesök i Gränna på söndagen - älskar sommaren!!!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar