måndag 29 augusti 2011

Svunna dagar?

Jag kände lite oväntat ett styng av sorg idag på vägen till jobbet. Jag var egentligen på rätt bra humör (brukar vara det om morgonarna) och lyssnade på David Guetta's 'Sexy bitch' (jaja, men det är en av mina favoritlåtar, kan inte hjälpa att titeln låter som valfri hiphop'are med guldkedjor har snickrat ihop den... ;-) ) när jag helt plötsligt kände mig oerhört gammal. Ni vet, jag kände lite att det hade varit riktigt kul att gå ut och dansa (helst till just den låten), men om jag skulle göra det nu så skulle nog känslan av att alla yngre ute (eftersom den lilla erfarenhet jag har av utelivet säger att den typen av låtar bara spelas på ställen där den mesta publiken är runt 20) tyckte att man var alldeles för gammal för att skutta runt till den musiken lägga lite sordi på feststämningen.

Så där satt jag i bilen och började önska att jag hade varit ute mer när jag var 20, fast vi var ute i princip varje helg och just då varken hade råd eller lust att gå ut mer gånger i veckan... Det är väl ofrånkomligt att man önskar att man hade gjort vissa saker mer när man var yngre (tex om man kunde gå tillbaka och prata med sig själv när man var 20 - då hade jag bankat mig själv i huvudet och sagt "för helvete, du är ju skitsmal nu, ta på dig nåt kortkort och gå ut och ragga lite mer" ;-) ), men det har nog ändå inte slagit mig direkt, förrän nu.

Jaha, det här måste vara rekord för antal parenteser i ett enda inlägg, som dessutom inte är så långt... =)

2 kommentarer :

  1. För att pigga upp dig måste jag ju friska upp ditt minne med att vi under en period faktiskt gick ut på krogen i minimala kläder och djuuuupa urringningar. Ragg fanns det gott om också! På Twin och Karlssons kan man gå ut som 30+ utan att skämmas, har själv varit där flera gånger sista halvåret och haft jätteskoj. //Magda

    SvaraRadera
  2. Ah så sant, så sant! Visst hade vi jättekul!

    Men det är ändå inte riktigt samma sak att gå ut nu som då, men det gäller väl ändå att passa på innan man är 40+! ;-)

    SvaraRadera