tisdag 9 augusti 2011

Från semester till jobbstress

I lördags hade vi vår sommarfest med tema Semester. Vi hade sjuuuuuk tur med vädret och fick sol och varmt hela kvällen, och rent generellt kändes allt väldigt lyckat! Alla fick ta med en sorts plockmat (från olika länder) och det blev helt fantastiskt gott! Vi hade blandat drinkar i mängder, några bättre och några sämre, så det var också lyckat tycker jag. En hel del lekar blev det med, såklart, och det var nog roligast av allt!


Så här söt var maken som strandraggare, inoljad dagen till ära =)

Själv körde jag mest på Hawaii-tema, men bastkjolen fick snabbt bli bordsdekoration efter att jag testat den...

Är nu inne på min tredje jobbvecka, och vid det här laget känns semestern lååååångt borta. Idag verkade alla mina kunder ha vaknat till efter sin semester med, för det bara rasslade till i inboxen så stod jag upp till öronen i jobb!

Väl hemma tyckte jag vädret såg ok ut trots att det regnat hela dagen, så jag tog med mig Lukas ut på en promenad. SJÄLVKLART kom det en sån där "det-är-mer-vatten-än-luft"-regn lagom till jag var längst bort på rundan.... Som tur var hade jag med regnskyddet till vagnen, men även med en regnjacka till mig så fick jag HÄLLA ut vatten ur skorna när jag kom hem, och dessutom så var jeansen och kläderna ungefär lika blöta som om jag hoppat i grannens pool... Jaja, det var ju inte så kallt i alla fall, så på ett sätt är det ändå lite roligt att vara ute i ösregn ibland.

Min diet tog lite uppehåll på festen i lördags, vilket jag självklart får betala för nu... Har varit så sötsugen i två dagar att jag VERKLIGEN får anstränga mig för att inte åka iväg och köpa typ 10 wienerbröd och trycka i mig! Känner mig astrött på dieten (redan) trots att det är god mat och att jag slipper vara hungrig... Men jag bara SKA hålla ut tills på fredag i alla fall, då ska jag väga mig och förhoppningsvis får jag lite ny motivation, plus att sötsuget förhoppningsvis minskar...

1 kommentar :

  1. Anna i Mossahus =)9 augusti 2011 kl. 21:55

    Fick ni anv. för lekarna jag tipsade om? =)

    SvaraRadera