torsdag 17 oktober 2013

Kalasdags

Skit, skit, skit, jag tror att jag hade lite förkylning kvar i kroppen när jag tränade i måndags, och nu hänger liksom någon slags rest-förkylning kvar. Vad surt det är... Har kommit fram till den mycket vetenskapliga upptäckten att om man är lite förkyld så sitter dessutom träningsvärken kvar mycket längre och blir värre. Men, eftersom jag är lite förbannad på att jag är lite förkyld, så tänker jag nog köra ben idag. Jag VILL inte gå en vecka till utan att träna, jag trivs inte alls med mig själv då!! Ett par dagar är ju skönt att vara utan, men sen... hela kroppen kliar och jag blir bara obekväm. 

Nåväl, nog om det. Till helgen ska Oliver ha badkalas ihop med sin bästa kompis, så min fredagskväll gissar jag kommer gå åt till att baka cupcakes. Tårta känns lite slabbigt i ett badhus, men det är ju kul att ha något som är lite festligare, och då funkar ju cupcakes bra. Hittade två varianter på recept.nu, men är det någon som har några andra idéer?

Leilas cupcakes, recept finns här
Leilas cupcakes, recept finns här.
Måste inhandla godispåsar med, fast det blir kanske med en liten leksak i med så inte det blir så mycket godis... Gillar ju inte när ungarna får ½ kg godis med sig på kalas, så jag vill inte själv bidra med den "traditionen". 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar