fredag 1 augusti 2014

Vaga planer

Två hela dagar har jag jobbat i nu, och tack och lov att det är helg säger jag bara.... ;-)

Men men, jag ska inte gnälla över det mer, det FINNS ju några fördelar med att ha fått igång rutiner och sådant igen, och för att inte bli alltför ledsen för att semestern är slut så är det ju just fördelarna man måste fokusera på...

Jag började träna lite smått när jag kom hem från Frankrike, men det blev inte mycket i värmen och med altanbyggande, så den här veckan har träningen fått starta på riktigt. Jag kan härmed konstatera två saker: jag har tappat en hel del muskler (men jag hoppas kunna få tillbaka dem hyfsat snabbt) och jag hade glömt hur mycket träningsvärk man kan ha... Aj.

Det har varit lite motigt att gå till gymmet i 30 grader och sol, men det
har ju inte BARA varit jag som tyckt det, gymmet har nästan varit tomt...
Efter semestern i Frankrike har jag glidit runt i någon slags riktningslös dimma, och jag mår INTE bra av att inte ha någon form av mål eller riktning, oavsett om det gäller jobb, hus, semester, träning eller personlig utveckling. I brist på något djupare mål så har jag därför satt upp någon form av provisoriskt mål - köpte nämligen ett par snygga träningsshorts (eller tja, typ hotpants), och tänkte därför försöka bli av med den lilla goa "bullen" som sitter längst upp på låret. Helt meningslöst och bara egotrippat, men det får funka så länge.

Planen inför höstens träning är att köra tämligen allsidigt, löpning, styrketräning och kickboxing - med ett och annat HIIT pass där jag hinner med. Gärna lite yoga också, men jag vet inte riktigt vart jag ska hitta tiden... Träningen har jag kört igång med den här veckan, som sagt, men det är bara att inse att jag måste få tillbaka rutinen här innan jag tar tag i kosten igen ordentligt, så den planen får jag återkomma om.

Haha, man kan ju inte ställa om från sommarkost till resten-av-året-kost
på en gång, kroppen kan ju bli helt chockad.... ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar