fredag 5 december 2014

Ytliga funderingar

Det här är en av de jag hade på mig förra året... 
Jag känner mig så himlans sprallig sedan ett par veckor tillbaka, det är väl kanske någon slags blandning av att den tunga hösten är över på jobbet och att jag haft väldigt roliga arbetsuppgifter ett tag, och att det är mycket roligt på gång!

Just nu planeras, skrattas och fnissas det en hel del om nästa veckas julfest här på jobbet. Jag sitter med i "julfestkommittén" så jag har ju dessutom lite mer insikt, och många är nyfikna och försöker luska ut saker - dock förgäves ;-) En av de roligaste sakerna till fester är ju att hitta nån form av klänning, och årets variant blir, föga förvånande, svart. Däremot har den faktiskt långa ärmar, så det kan nog vara en av de "snällaste" klänningarna jag haft på mig (inköpt på Åhlens). Tänkte jag skulle försöka hotta upp den med lite roliga smycken eller så, så man känner sig lite festfin!

Jag har faktiskt, för första gången någonsin, inhandlat lösögonfransar, DET ska bli kul o testa! Det är ju skitsnyggt, men jag är liiiiite orolig för att de ska sitta typ under näsan när halva kvällen gått, eller typ hamna i drinken....

Mitt andra bekymmer är ju vad fasen man ska göra med håret!?! Sist hade jag ju lite mer frisyr, nu är ju håret sådär "mellanfrisyrerlångt" och skitsvårt att få till något snyggt med lite attityd med... Hahaha, vilka i-landsproblem, men så här års känns det faktiskt riktigt, riktigt roligt att mina problem inte är större än så, och jag tillåter mig själv att få fundera på såna här trivialiteter!

Det sista stora bekymret är skor! Jag tycker ju inte om att bli ännu längre, så klackar går ju bort i de flesta former. Brukar köra med stövlar, det funkar ju, men det vore riktigt, riktigt snyggt med ett par kängor i Doc Marten stil till den här enkla klänningen jag valt...

...och här är den andra..
Så, har nån roliga tips på rockiga smycken eller kängor till rimlig peng får ni gärna tipsa mig!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar