fredag 4 mars 2016

Friday Things

Varde fredag! Skit samma att det snöat en decimeter, det är snart borta igen...
  • Först av allt vill jag bara prata om det som händer i helgen - och då menar jag såklart Vasaloppet! Detta underbara arrangemang som av okänd anledning är typ det enda sportevenemanget som kan få mig att sitta som klistrad framför TV'n... I år har jag dessutom det stora nöjet att ha en kollega som ska åka, och som dessutom har en möjlighet att därmed har klarat en "Superklassiker" (dvs alla grenarna av klassikern på en total tid på under 24 h). Jag har EVENTUELLT varit mer engagerad än henne i det hela ;-) STORT lycka till i alla fall - Tanja!
  • Men, vidare till lite mindre allvarliga saker - om vardagen känns allt för tråkig så skulle jag rekommendera de här ägghållarna i form av en ninja, det bör ju göra vilken frukost som helst lite roligare!
  • Jag älskar det den här 90-åriga damen gjorde när hon diagnosticerades med cancer, hon tog tillfället i akt att verkligen njuta av livet och resa - det är helt enkelt aldrig för sent!
  • Vi måste ju ha lite middagstips med, har ni varit uppmärksamma så kanske ni märkt att mina recept blivit lite mer "nyttiga" på sistone... Nu kikar jag på den här honungs- och dijonkycklingen, den ser grymt god ut och kommer nog hamna på mitt matbord inom kort. 
  • MEN, man ska inte gå till överdrift, lite onyttigheter är bra för själen och ska njutas av till fullo. Har du svårt att bestämma dig så har du inte mindre än 7 desserter på mindre än 5 ingredienser (vardera), eller så har du den här banankakan om du ändå vill hålla dina njutningar åt det nyttigare hållet. 
  • Att dricka då? Vad sägs om en fräsch citron gimlet? Kanske om inte annat nåt att dricka till citrontårtan jag länkade till förra fredagen...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar