onsdag 23 februari 2011

Vad hände?

Igår kväll var jag på House of Lola party hos Jossan. Det sista jag sa till maken var "oroa dig inte, jag ska inte köpa något" eftersom budgeten just nu är ganska tight, och vi vill ju spara lite till semestern med. Hade dessutom kolla på kläderna på nätet innan och tyckte väl inte direkt det såg oemotståndligt ut.

MEN sen kom jag ju dit, och jag vet inte vad det var för kläder för de var helt fantastiska! Jättesköna i stretch, vrålsnygga på och väldigt bra passform! Det blev till att ringa både mamma och maken och kolla in om det fanns utrymme i födelsedagsbudgeten (fyller inte förrän om 2 månader). Det fanns det som tur var, så det blev inte mindre än en klänning, en kjol och en top, och ett hemligt plagg till Oliver. Så glad, för det var så fint!!!


Den ser väl ok ut här med, men den var ändå mycket snyggare i verkligheten!

Idag kommer en kompis över som också fått barn, en liten tös som borde vara ca 4 månader nu. Tänkte passa på när Oliver är på dagis så det är lite lugnare, MEN det blev inte riktigt som jag tänkt... När vi kom till dagis sa de att det härjar magsjuka, så vi vände helt enkelt i dörren. HATAR magsjuka (som alla andra) så det känns som ett lätt val att hålla honom hemma nu när möjligheten finns. Hoppas verkligen inte att han hann dra på sig något igår, jag vet inte riktigt hur lång inkubationstiden är?

Som alltid när man hör om magsjuka så blir man ju lätt illamående i samma andetag som det nämns. Samma sak med löss, det räcker att man pratar om dem så kliar det banne mig! Eftersom vi har en hel del planer för helgen, min bror kommer hem och han, jag och maken ska på LAN och spela på lördagen, så skulle det vara ännu värre om vi blev sjuka just den här helgen.

Nu ska jag leka lite med Oliver, och försöka tänka på något annat än magsjuka!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar