tisdag 24 januari 2012

Lite bättre

Det går i alla fall åt rätt håll, idag mår jag mest illa när jag ställer mig upp, men det är inte alls lika illa som igår. Däremot har jag världens superdunderhuvudvärk, att ligga i sängen i 1½ dygn är inget att rekommendera direkt, även om jag är extremt glad över att ha en ställbar säng så man kan halvsitta lite. Men man ligger och spänner nacken konstigt eller nåt, tror jag. Sedan är det säkert koffein-huvudvärk till en viss del med, mitt morgonkaffe har ju alltid varit heligt så lite beroende är man allt. Men men, nu har jag pillat i mig lite blåbärssoppa, så en kopp te kanske kan få det att bli lite bättre.

Men det som är nästan jobbigast är ju att man inte kan ta i barnen. Oliver går ju förklara för, men det skär i hjärtat när Lukas står utanför sovrumsdörren och ropar "mamma"... Usch vad hemskt det känns! Och så känns det jättetaskigt mot Tobbe med, han valde att sova på soffan i natt (hade nog gjort detsamma, man vill INTE vara nära någon som är magsjuk) så han sov inte alls bra, och sen ska han ta hand om allt själv här hemma. Kan inte ens hjälpa till med att plocka ur disken, för jag vill ju inte ta i en massa saker som alla äter ur känns det som.

Är lite osäker på hur länge man bör stanna hemma med? Idag hade jag aldrig orkat gå till jobbet, men jag vet inte hur länge man behöver stanna hemma för att inte smittas längre...?

1 kommentar :

  1. Usch stackare!!! Hade mitt når Felicia fyllde år å hela släkten var ju här!!! Urk! Tror man brukar säga 48 timmar efter sista kräk eller diarré, men magen tar ca en vecka på sig att bli normal igen, min tog ännu längre eftersom min galla är op och magen knepig efter det.... Hoppas att du får behålla drycken i dag!! Krya! /emma

    SvaraRadera