torsdag 19 juli 2012

Torsdag 12/7

Äntligen en natt där vi får sova lite, Lukas och Oliver sover hela natten och vaknar inte förrän vid 8.00 - det är helt klart ett nytt rekord, och väldigt välbehövligt!

Idag blev det en tur in till Bremen som visade sig vara en jättefin stad med bra shopping och fina gågator =) Det blev leksaker till barnen (till och med varsin vi ska spara till julklapp, nästan rekord), plånbok till maken och en ny handväska till mig, väldigt trevligt! Efter en lunch på ett köpcentrum blir det lite efterätt på Admiral Nelsons pannkaksskepp, Oliver är jätteförtjust och får en ögonlapp att ha på sig.
Massvis med fina kyrkor och stora byggnader, även om vi nöjde oss med en titt på utsidan.
Stadskärnan ligger mellan två kanaler, och här på en av dem ligger Admiral Nelsons Pannkaksskepp.
Så klart värt ett besök för den som har små pirater i familjen!
Ibland glömmer man hur lite som behövs för att göra ett barn glatt, en ögonlapp till exempel!
På eftermiddagen blir det lite slöande på rummet för mig och Lukas, Tobbe och Oliver är nere och badar igen. Vi vågar inte låta Lukas bada nu när han äntligen blivit frisk!

Åh, förresten, vi äter ju ute hela tiden, någon lättare sak till lunch (typ nån bratwurst) och så äter vi oftast på gasthausens egna restauranger på kvällen - dels brukar maten vara kanon och dels är det skönt att båda kan få ta en öl och att man bara kan gå direkt upp på rummet efter.

Måltiderna blir kanske inte sådär vansinnigt avslappnade och långdragna, men det är inte helt katastrofalt heller (man blir dessutom mer avslappnad när man får en öl har jag märkt ;-)

(ja alltså vi då, inte barnen)
Jag önskar jag kunde säga att barnen satt så här hela tiden...
...men i själva verket såg det mycket oftare ut så här!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar