torsdag 13 mars 2014

Uppladdning

Det börjar ju liksom närma sig lördag och tävlingen, dags att  planera lite detaljer känns det som. Jag har ju aldrig varit med på en sån här tävling innan, men lite har jag snappat upp.

Först ut är det invägning, vid 8-tiden, det är ju hellugnt för mig som tävlar i en viktklass högre upp än den jag tillhör. Sen ska arrangörerna och domarna sätta ihop en slutgiltig matchlista, och framåt 11-snåret ska den vara klar och då ska matcherna börja. Det är många anmälda - ca 80 st som ska tävla i olika viktklasser och stilar (light contact som jag, full contact eller K1), så det kan nog ta ganska lång tid innan allt är klart. Om ingen hoppar av så är det tre tjejer till i "min" viktklass, vilket innebär att det blir antingen en eller två matcher, beroende på om jag vinner den första eller inte.

Jag kommer åka ihop med klubben, vid 6 på morgonen, och sen kommer maken efter när han lämnat barnen hos mormor. Jag kanske inte har berättat för henne att jag ska tävla, hon är inte jätteförtjust i mitt val av sport och jag vill inte att hon oroar sig när det inte är något att oroa sig för liksom.

På fredag kväll måste jag packa ihop en liten matsäck, det blir nog nån kycklingsallad och så bakar nog jag och ungarna lite energibollar (typ chokladbollar fast med dadlar, jordnötter, kakao och havregryn) som ger extra energi som inte tar slut så fort som rent socker gör.

Ok, nu blev jag liiiite nervös kände jag, mest för att jag inte vill göra bort mig. Jag behöver inte vinna, men jag vill känna att jag verkligen har gjort mitt bästa, och det är klart, skulle man bli totalt utklassad då så skulle det ju inte kännas så kul...

Jag tror jag ska ta mig upp till sparringen ikväll, kanske köra lite säck eller så, och mest bara känna på det lite lätt så att jag "har det i kroppen" tills på lördag, men utan att skada mig helst. Håll tummarna!

2 kommentarer :

  1. Lycka till! Det här kommer bli spännande att följa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ska försöka uppdatera lite under lördagen, det blir nog rätt mycket dö-tid så :)

      Radera