onsdag 6 juni 2012

En hel värld bort

Som så ofta när jag bloggar sitter jag i badrummet - det är inte så illa som det låter, barnen badar och jag sitter helt enkelt bredvid och vaktar (ja, Lukas då, Oliver klarar sig ju själv). Ganska ofta är det en av de få stunderna på dagen det är lite lugn och ro, och eftersom jag ändå inte kan göra nån direkt nytta härifrån kan man lika gärna passa på att blogga lite.

Den som hänger med vet att vi varit i Malmö med jobbet i två dagar på konferens. Kort sagt kan man säga att vi håller på och gör om hela företaget, från grunden, så det har varit intressanta dagar med mycket information, även om de rent konkreta sakerna inte är satta än. Ett resultat av den här omorganisationen är att jag inte får en fast anställning nu när min projektanställning löper ut sista juni, utan bara en förlängning, nåt som jag har varit ganska deppig över även om jag förstår varför. Den nya organisationen verkar bli bra, och jag pendlar mellan att verkligen tycka att det blir toppen och sen lite mer deppigt eftersom jag inte vet om jag har jobb framåt eller inte, även om det låter positivt.

Så, rent psykiskt har det varit ganska mycket, först avsluta mässan, sen omorganisation och en massa annat som händer, så det känns lite som jag har varit på en annan planet ett tag.... Jobbigt men roligt också, liksom. Gillar mest inte ovissheten....

Fysiskt har det varit lite mindre träning än vanligt pga ren och skär tidsbrist, men under en mässa kan man väl säga att det är inte mycket tid man spenderar sittandes still i alla fall. Efter bussresan och en hotellnatt (jag sover alltid asdåligt första natten jag är borta) så var jag så trött att jag somnade som en sten i soffan i går vid halv åtta, en stund innan Oliver gick och lade sig till och med.. Tre timmar senare släpade jag mig över till sängen och stöp som en fura, orkade inte varken tvätta smink eller borsta tänderna (händer ALDRIG) utan jag somnade och sov som en klubbad säl.

Jag lyckades faktiskt ta mig samman så pass mycket idag att jag sprang 5 km i alla fall, tiden blir bättre och bättre även om det går långsamt, och jag kände mig extremt duktig efteråt ;-) Testade en ny grej idag med, en app som heter Zombies, run! tror jag. Lite roligt, den går i gång med GPS när man går eller springer, du får en story berättad och emellanåt måste du sprinta i 1 minut för att komma ifrån Zombies =) Det var sjukt jobbigt, speciellt som de där sprinterna inte kommer när det passar en själv utan lite när som, och naturligtvis precis i uppförsbackarna då... Ganska kul tillbehör (gick att köra ihop med runkeeper) om man är lite spelnörd!

Nu börjar visst badet att spåra ur, så det är bäst jag plockar upp de små innan de dränker varandra...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar