måndag 25 juni 2012

Men kan det bli sommar någon gång!?!?

Ok, det regnar. Och regnar. Och det står som spön i backen, regnet öser ner, det vräker ner, det är helt enkelt bara ett SKYFALL därute. HELA dagen, jag tror jag blir galen! Jag är helt klart väderberoende, eller alltså, mitt humör är det. En regnig ovädersdag som den här kan vara rätt trevlig, OM man får spendera den nerbäddad i soffan med chips och en sisådär 4-5 bra filmer. Den är INTE lika bra om man ska jobba, ta sig fram och tillbaka och hämta/lämna barn, springa in och ut ur affären och allmänt bara tvingas befinna sig ute i skiten.

Slutresultat, jag är kall ända in i märgen och humöret har antagit någon liknande, grådassig och deprimerande form. Och jag som skulle tagga inför graderingen... Trött blir man ju med av det här! *gnäll gnäll gnäll* Ska i alla fall försöka ta tag i att äta nånting så jag har lite energi rent fysiskt...

MORR!

3 kommentarer :

  1. Det värsta tycker jag är mörkret! Att man måste ha en massa lampor tända inne för att över huvud taget kunna se något. Annars gillar jag att vara ute under tak när det regnar. Påminner om somrar i husvagnen när man satt i förtältet och spelade kort när det regnade. :-)

    SvaraRadera
  2. Ja, EN regnig dag då och då är ok, OM man får sitta inne och slappa... och du vet ju själv vilken utopi det är med småbarn! ;-)

    SvaraRadera