söndag 5 augusti 2012

Gammalt och nytt

Tja, efter förra inlägget kunde man kanske tro att jag hade hamnat på psyket vid det här laget ;-), men med lite sällskap och underhållning från vänner och kompisar till barnen (och maken såklart) så blev veckoslutet över förväntan.

I fredags var vi hos Jossan med familj på en fantastiskt trevlig grillkväll, och i går rymde helt enkelt Jossan och jag från barn, hus och makar för en spontan dag med shopping i Göteborg. Såååå skönt att få komma ifrån allt lite, och få prata färdigt en mening utan att bli avbruten! Hittade inte direkt nåt till mig själv, förutom nya gardiner till sovrummet (orange såklart, det är ju för tillfället min favoritfärg), men det var väldigt trevligt ändå!

Idag har maken och jag städat bort semestern, så att säga, eller åtminstone städat ur all sand och damm som samlats när vi inte riktigt haft lust att städa under semestern. Känns väldigt bra, har bytt gardiner och skickat ut maken på shopping av nya prydnadskuddar (kan bli intressant).

I morgon är det så dags för inskolning på fritids. Jag har förstått att det skiljer ganska mycket från skola till skola, men här är det inplanerat 3 hela dagar som inskolning - tror inte att det kommer behövas dag 3 direkt, men då får jag ju ändå lite tid att skola in Lukas med efter sommarens uppehåll. Känns konstigt att det är skolan han ska gå till och inte dagis, Oliver!

Annars känns det ganska bra att få lite rutin på livet igen, med jobb, dagis, träning och allt annat. Jag gillar generellt sett hösten (ja men allvarligt talat, det blev ju aldrig någon sommar så det känns ju redan som höst) med nystart, fina kläder och annat smått och gott.

Nähä, nu ska jag passa på att ta en kopp kaffe och förbereda mig mentalt inför vad maken kan tänkas komma hem med för inredningssaker!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar