torsdag 21 februari 2013

Från ett mål till ett annat


Alltså, när man läser diverse olika träningstips och råd så återkommer de flesta till en sak - sätt ett konkret mål. Men jag vet inte, det verkar inte funka alls för mig? Jag har liksom inget mål med träningen alls, förutom möjligen lite vaga ambitioner att bli starkare och kanske få lite snyggare kropp. Men det verkar oxå vara det som funkar för mig, att jag liksom bara har låtit det bli en vana och inte tänker så mycket mer på det? Så jag vet inte, jag är väl inte en av dem som triggas av mål helt enkelt... ;-)

Sitter just nu och tittar på Mästerkocken (tidsinställt inlägg) där de håller på att laga pasta. Jag har faktiskt aldrig gjort en egen pastadeg, det känns som ganska mycket kladd för lite resultat, men nån gång ska man väl prova det med... Pasta är ingen jättefavorit här heller, det är ju gott, helt klart, men inte det jag väljer först om jag är ute och käkar tex. Har en kompis som jag vet älskar pasta över allt annat däremot!

Fasen, nu blev jag sugen på att gå ut och käka.

Skit oxå.

2 kommentarer :

  1. Håller med om träningen, mål funkar inte på mig heller. Blir snarare anti av det. Samma sak om nån står och peppar mig under ett pass, då blir jag bara sur och anti!

    SvaraRadera
  2. Ja pepp kan vara svårt, det som funkar bäst på mig är beröm - "bra jobbat" kan få mig att klara 3-4 reps till, medans "kom igen då" kan få motsatt effekt...

    SvaraRadera