söndag 10 februari 2013

Snö över huvudet

Hahaha, idag har jag lärt mig något nytt... Om man åker 1 mil på längdskidor på lördagen (som ovan åkare) och sedan försöker åka blygsamma 5 km på söndagen OCKSÅ så är det precis lagom för att ta knäcken på en... Herregud.

Jag tänkte ju att det vore ju synd att gå till gymmet när det nu är så fint skidväder och bra spår ute, och det gick ju så otroligt bra igår dessutom. Plockade med barnen och maken med, Oliver fick åka 2 km och maken gick bredvid med Lukas på snowracer medan jag åkte 5 km, så idag var vi en sån där superhurtig familj. Eller ja, vi hade väl varit det om det inte var för att hela min kropp protesterade efter typ 1 km och sen fick jag ta mig fram på ren viljestyrka resten av vägen, hahaha...Men men, man lär sig ju något på det med! Tex att det kan ju vara ett bra sätt för maken att få en lugn söndag, efter den promenaden ute var jag så trött att jag har legat däckad i soffan hela dagen, så han har fått lugn och ro så som han vill. ;-)

I morgon har jag House of Lola träff här hemma - har precis gjort en tomatsoppa tills dess. Godare med kvällsmat än fika tänkte jag. Är väldigt nyfiken på deras chinos, ser riktigt snygga ut om de bara sitter bra på mig. OM jag skulle få nåt energiryck så kanske jag bakar nåt med, men det känns tveksamt just nu. Vi är inte jättemånga i morgon, så är det nån mer som vill dyka upp så är ni välkomna!


1 kommentar :

  1. Hoppsan! Här var det länge sen jag var inne och läste... Är inte så flitig längre med bloggläsandet som jag var... ^^

    SvaraRadera