lördag 19 januari 2013

There will be blood

Det har varit en helt underbar dag idag /trots -20 grader ute i morse!), med båda barnen hos mormor utan något speciellt inbokat förutom bio på kvällen så hade vi en hel dag för oss själva att göra precis vad vi kände för! Oftast när man har barnvakt annars så är det ju något som ska göras eller så, men inte idag.
Ljuvligt vinterväder, om än iskallt!
Så, vi började dagen med ett rejält pass på gymmet, både jag och maken. Sjukt skönt, efter ett ofrivilligt sjuk-uppehåll i fyra dagar, och roligt att träna ihop för en gångs skull. Därpå blev det en långsam och sporadisk tur på stan, med lite reashopping i liten skala, och eftersom vi hade varit så extremt rediga och tränat så tog vi en stor semla var på Bryggan. Den var jättegod, och hade fått toppbetyg om mandelmassan varit bättre =)

Vid fyratiden blev det burgare med G&T på O'Learys, inte mitt favoritställe, men det var en god hamburgare och låg nära bion - helt klart än fördel när det är så kallt ute! Bion vi skulle se var Django Unchained, Tarantinos nya, och som det brukar vara med hans filmer blir man ju inte besviken! Riktigt bra film, och som vanligt kan man väl säga att det inte är någon brist på kroppvätskor i hans filmer ;-) Christopher Waltz som även är med i Inglorious Basterds är helt fantastisk... Se den!

Nu har vi hämtat barnen hos en väldigt trött mormor och morfar, de sover i makens säng för han har åkt ut för lite mer umgänge med G i Tenhult. Det kanske låter som om det var en fantastisk dag för att inte DE var med, men så är det ju såklart inte, men det var sååå länge sen vi hade en egendag utan krav att det kändes ljuvligt...!

2 kommentarer :

  1. Låter som en underbar dag!! Förutom att jag läste fel och trodde mormor och morfar låg i Er säng ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, ja jag ser att det blev lite syftningsfel där... ;-)

    SvaraRadera